Ana Ćurčić OTKRILA da li je s Acom Bulićem: Oglasila se i stavila tačku na glasine, a evo u kakvim su odnosima

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2023, 15:51

Ana Ćurčić OTKRILA da li je s Acom Bulićem: Oglasila se i stavila tačku na glasine, a evo u kakvim su odnosima

Rešila da više ne ćuti!

Bivša rijaliti učesnica Ana Ćurčić povukla se u medijsku ilegalu nakon izlaska iz šeste sezone "Zadruge" i nije se oglašavala na aktuelne teme. Nakon ulaska njene dugogodišnje prijateljice Milene Kačavende mnoge priče postale su aktuelne, a ona je dugo ostajala u ćutanju i nije davala izjave.

Međutim, rešila je da više ne ćuti i iznese svoje mišljenje i stav po pitanju optužbi od strane Kačavende. Tim povodom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ona se oglasila na svom Instagram profilu održavši lajv.

Ipak, mnoge je intrigiralo i to u kakvim je sada odnosim sa bivšim partnerom Acom Bulićem.

- Nisam s Acom Buliće, evo javno kažem. Emotivno sam slobodna žena, ne zato što smo se posvađali, ne zato što je naš odnos loš. Naš odnos je jojš bolji sada, nisam spremna da se nekom emotivno dam u tom smislu. Smatram da ne treba da nikoga zavlačim i lažem, taj čovek je prvenstveno moj prijatelj i neko ko je uz mene još jače nego ikada. Aca i ja se čujemo svaki dan, viđamo svaki drugi ili treći - rekla je Ana.

Podsećanja radi, Aca Bulić i Ćurčićeva bili su još zu mladosti u vezi, a ljubav su podgrejali po njenom izlasku iz rijaltija. Bulić je u nekoliko navrata bio i emisijama kao podrška Ani, a svi su se pitali da li je pomirenje bilo samo farsa za javnost ili su emocije ponovo počele da bukte između njih dvoje.

Posle nekog vremena u javnost je izašla vest kako je došlo do kraha ljubavi i da se Bulić vratio svojoj nevenčanoj supruzi Anđeli.

Da li će njihh dvoje u narednom periodu obnoviti vezu po treći put i kako će se taj odnos odvijati, ostaje da ispratimo.

Portal Srbija Danas kontaktirao je Acu Bulića, ali on nije odgovarao na naše pozive.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.