Ana Ćurčić KONAČNO USPELA DA SKLOPI dogovor sa produkcijom - dobila PONUDU koju je ODMAH prihvatila

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jan.2024, 14:41

Ana Ćurčić KONAČNO USPELA DA SKLOPI dogovor sa produkcijom - dobila PONUDU koju je ODMAH prihvatila

Na nekoliko frontova.

Bivša učesnica Zadruge 6, Ana Ćurčić, potpuno se povukla iz rijaliti života, a sada je dobila primamljivu poslovnu ponudu o kojoj nije želela puno da priča.

Naime, drugoplasirana zadrugarka mogla bi da se oproba i u voditeljskim vodama. Ana će pored svog kozmetičkog salona uploviti i u voditeljske vode.

- Radim nešto što se tiče televizije... To mogu da ti kažem, a više detalja ću ti otkriti kada budem mogla - nasmešila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se Ćurčićeva, a na pitanje da li to znači da postaje voditeljka, bivša zadrugarka je potvrdila:

- Pa, volela bih! Ali, specifično čega... Interesantno se nešto sprema, ali ne mogu ništa više da otkrijem, tek treba da pregovaram o svemu tome - rekla je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.