Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2017, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Bekuta na koncertu zabranila Mrki da plače na ovu njenu pesmu

Ovaj vikend protekao je u znaku pevačice Ane Bekute koja je publiku u Sava Centru podigla na noge čim je zapevala. Naravno da je u publici bio i Milutin Mrkonjić kome je Ana zabranila da plače kada je zapevala jednu od njenih pesama koju je baš njemu posvetila...

Ipak, pre toga reći ćemo vam da je atmosfera i u subotu i u nedelju u Sava Centru bila fantastična i prepuna emocija dok je Ana Bekuta nizala svoje stihove poput “Brojanice”, “Veseljaka”, “Zlatiborskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << zora”...

Publika je od prve do poslednje pesme igrala i pevala zajedno sa Anom kojoj su i mnogobrojne kolege ukazale čast i došle da uživaju u njenim hitovima. U prvom redu, između ostalih, sedeli su Marija Šerifović i Saša Popović kome se Ana posebno zahvalila na “Brojanici" čiji je on kompozitor.

Mariji Šerifović je na uvce otpevala pesmu “Godinama” i otkrila publici da joj je Marija rekla da neće doći na koncert ako je ne uvrsti u repertoar.

I dok su se nizali hitovi, Ana je u jednom momentu odlučila da jednu pesmu posveti Milutinu Mrkonjiću. To je pesma "Treba vremena i vremena" - ali pre nego što je počela da je peva prišla mu je i rekla “Nemoj da plačeš”.

Nismo videli da li je poslušao, ali znamo da je u publici sigurno bilo onih koji su uz neku Aninu pesmu plakali...

Ipak, niko sa suzama nije napustio koncert jer ga je Ana uz bis završila kolom koji su svi zaigrali i izašli iz Sava Centra punog srca i duše.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.