Amidži šou: Halid Bešlić i Aleksandra Prijović u velikom izazovu! VIDEO

Izvor: Svet plus, 08.Nov.2016, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Amidži šou: Halid Bešlić i Aleksandra Prijović u velikom izazovu! VIDEO

Ognjen Amidžić, voditelj emisije Amidži šou, ugostiće večeras brojne poznate goste, kojima je pripremio i velike izazove.

Jedan od Ognjenovih gostiju biće Halid Bešlić, jedan od najvećih pevačkih zvezda narodne muzike sa prostora bivše Jugoslavije. Halid će se prisetiti anegdota koje su ga pratile kroz višedecenijsku karijeru, a gledaocima će otkriti i detalje oko predstojećeg koncerta. S druge strane, Aleksandra Prijović pričaće otvoreno o svemu, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se nosi sa skandalima koji je prate, kao i zbog čega je toliko interesantna medijima. Kako će se snaći u izazovima koje joj je Ognjen pripremio, saznajte samo u emisiji “Amidži šou”.

Legenda čuvene Sarajevske audicije Želljko Ninčić prestaviće nam svoje nove projekte i otkriti Ognjenu koliko je godina čekao poziv da gostuje u Amidžiju. Da Mitrovdan prođe u veselju i dobroj atmosferi pobrinuće se Slađa Alegro,Miloš Radovanović i Beca iz Fantastik benda.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.