Američki san: Ljupka Stević snimila duet sa Snup Dogom?

Izvor: Scandal.rs, 22.Jul.2015, 09:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Američki san: Ljupka Stević snimila duet sa Snup Dogom?

Ljupka Stević ostvarila je veliku želju – snimila je duet s reperom Snup Dogom.

Prema pisanju Blica, ona je u tajnosti boravila u Americi, gde je snimila pesmu sa ovom američkom rep legendom.

Boravak u Americi, pevačica je iskoristila i da snimi spot za taj duet, za šta je izdvojila dva dana.

Ljupka se nedavno vratila iz Amerike, gde je bila gost kod Snup Doga povodom saradnje koja je još mesecima unapred dogovorena. Ona je u njegovoj vili >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << provela skoro dve nedelje, što je mnogima bilo sumnjivo, a za to vreme snimila je i atraktivan spot u kojem je sa reperom u zagrljaju. Kadrovi spota su snimani po Los Anđelesu, ali i u njegovoj luksuznoj vili. Inače, s njom iz Srbije nije krenuo niko iz njenog tima saradnika, već joj je on tamo sve obezbedio. Na raspolaganju joj je bilo njegovo osoblje, kao i šminkeri, frizeri, ali i luksuzni apartmani, bazen i muzički studio“, otkriva Kurirov izvor.

Pevačica je trenutno van Srbije i ne želi da odaje više informacija o saradnji s reperom, koji je poslednji put posetio Srbiju kao Snup Lajon pre tri godine.

Snup Dog je na svetskoj muzičkoj sceni pune 23 godine. U poslednjih nekoliko godina više je koncentrisan na saradnju s kolegama pošto radi i kao producent, kompozitor, tekstopisac, glumac.

Na spisku skoro da ne postoji svetski muzičar s kojim nije sarađivao. Između ostalih, tu su Dejvid Geta, Saj, Igi Azalea, Dr Dre, Farel Vilijams, Kejti Peri.

E, jedva čekamo da čujemo ovaj duet!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.