Izvor: Tracara.com, 01.Apr.2023, 23:29

Amer protiv Marine: Evo ko je napustio Survivor ove nedelje

U Survivoru se situacija zahuktava. Nakon sinoćnjeg plemenskog saveta, večeras je još jedan takmičar napustio tim. Amer i Marina borili su se za opstanak, a u nastavku pročitajte ko je ostao… Kada se glasovi saberu, nominovana osoba će se pridružiti Marini iz plavog tima koja je na prvom plemenskom savetu izglasana od strane svog tima. Večeras će se pojaviti i neki novi sukobi, tako da pogledajte epizodu do kraja, kada ćemo saznati i ko će biti eliminisan iz šou programa. Najveći >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << šok sinoć je bio kada je Nora iz plave ekipe nominovala Marinu sa kojom je bila bliska, a to pogledajte u videu iznad. Plemenski savet prošao je u znaku velike tenzije, a onda su njih dvoje odmerili snage: Amer i Marina. Plavi tim iz Survivora ove nedelje je dosta ugrožen. Marina je izglasana na prvim nominacijama, a zatim je odlučeno da Amer bude drugi duelista. Njih dvoje su morali da drže štap na čijem postolju se nalazi loptica, a ispod postolja bila je vrećica sa peskom koja je sve otežala. Nažalost, loptica je prvo ispala Ameru. The post Amer protiv Marine: Evo ko je napustio Survivor ove nedelje appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Sukob bivših prijateljica u Survivoru: Marina i Nora oči u oči

Izvor: Tracara.com, 01.Apr.2023

Sukob Marine i Nore u fokusu je nove epizode Survivora! Na prethodnom plemenskom savetu nominovana je Marina. Mnogi su bili iznenađeni time što je Nora glasala za Marinu, iako su bile bliske pre toga. Sada je Nora objasnila zašto je tako postupila. „Marina i ja smo klikale od početka,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.