“Amadeus” i “Riblja čorba” ukrstili bendove

Izvor: Svet, 21.Apr.2015, 21:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Amadeus” i “Riblja čorba” ukrstili bendove

S obzirom na to da već poduži period “Riblja čorba” nije objavljivala ništa novo, njihovi brojni fanovi će biti oduševljeni saznanjem da se Bora Đorđević rado odazvao pozivu “Amadeus benda” da gostuje u numeri zanimljivog naslova – “Volim te, keve mi”. Do ovog, kako ga u šali nazivaju – spontanog dueta, došlo je sasvim nenadano, te muzičari nisu gubili vreme već su odmah prionuli na rad, ukrstili su glasove i bendove te krajem prošle nedelje otpevali pesmu, za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << koju kažu da će biti sinteza najboljeg iz obe ekipe.
“Nakon što smo nekoliko puta preslušali pesmu koju je Boki, naš klavijaturista, uzeo od prijatelja iz Pariza, nikako nismo mogli da se otmemo utisku da neodoljivo podseća na rad iz opusa ‘Riblje čorbe’. Odjednom, sasvim slučajno kroz razgovor, došli smo do ideje da pitamo Boru da nam bude gost i da je zajedno otpevamo. Iskreno moram priznati da smo bili veoma skeptični po pitanju toga da li će Bora pristati, međutim na naše veliko oduševljenje jeste i to iz prve!”, kaže Džaja i prenosi impresije sa samog snimanja dueta.
“Ne samo da je otpevao, nego je dosta poradio i na tekstu, koji je sada daleko kvaliteniji i prava pesma u Čorba fazonu. Bukvalno mami da sednete na plažu sa društvom, uzmete gitaru i zapevate je svi zajedno (smeh). Takođe, želim da dodam da me je Bora fascinirao kakav je profesionalac i koliko energije ima. Naime, uprkos tome što po godinama svima nama može biti otac, on je pun snage i elana i nije napravio ni minut pauze dok sve nije bilo kako treba. Pesma ‘Volim te, keve mi’ naći će se na našem novom albumu koji će izaći u oktobru i veoma smo nestrpljivi da čujemo sud publike.”

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.