Alka Vuica: Moj novi partner je ”težak” nekoliko miliona evra! (Video)

Izvor: Poznati.info, 17.Mar.2013, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alka Vuica: Moj novi partner je ”težak” nekoliko miliona evra! (Video)

Alka Vuica je konačno srećna i zaljubljena, i to posle dužeg vremena. Ona je ćutala kada je reč o partnerima i ljubavi, ali ovoga puta otvoreno priča na temu svoje nove veze. Pevačica je pred kamerama emisije Red karpet priznala da je njen novi dečko težak nekoliko miliona evre, te da ga upravo to razlikuje od ostalih muškaraca. Na pitanje voditeljke šta je osvojilo Alka je rekla:

- Dva tri miliona evra. Sa njim se osećam divno. Imam u njemu i prijatelja i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ljubavnika. Harmet i ja smo iz prijateljstva ušli u vezu. Među nama je uvek bila neka hemija. Uvek sam ga osećala dragim. Prvi poljubac bio je za stolom na svadbi kod nećaka Zdravka Čolića. On voli kada je moja kosa vezana u rep, jer se tada vidi moja lepota. Voli moju duhovitost, kaže da sam smešna i da imam dečije oči. Moj sin ga strašno voli, lepo se slažu i uzajamno se poštuju – ispričala je Alka.

Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Alka Vuica: Moj novi partner je ”težak” nekoliko miliona evra! (Video)

Izvor: Scandal.rs, 17.Mar.2013

Alka Vuica je konačno srećna i zaljubljena, i to posle dužeg vremena. Pevačica je ćutala kada je reč o partnerima i ljubavi, ali ovoga puta otvoreno priča na temu svoje nove veze. Hrvatska pevačica je pred kamerama emisije Red Carpet priznala da je njen novi dečko Zlatko Arslanagić Harbe težak...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.