Aleksandru i Kristinu znate, a sećate li se treće sestre Kovač koju ste obožavali u jednoj tinejdž seriji?

Izvor: Prva.rs, 05.Avg.2018, 09:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru i Kristinu znate, a sećate li se treće sestre Kovač koju ste obožavali u jednoj tinejdž seriji?

Pre nekoliko dana Stefan Buzurović nas je podsetio na seriju "Neki novi klinci". Njega sada gledate u seriji "Istine i laži" u potpuno drugačijem svetlu. A kako je nekada izgledao pogledajte ovde:
Stefan Buzurović otkrio kako je izgledao pre 15 godina i ODUŠEVIO fanove!
Sanjim je u seriji igrala i Anja Kovač, ćerka Kornelija Kovača jednog od naših najboljih kompozitora. Njegovim stopama su krenule i ćerke Kristina i Aleksandra, ali ne i Anja.

Najmlađa sestra Kovač, >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << imala je svojih pet minuta slave kao Roki u tinejdžerskoj seriji "Neki novi klinci".

Serija je imala ogroman uspeh i planiran je nastavak, ali sve je stalo kada je preminula scenaristkinja serije Spomenka Kovač, kada je Anja imala 15 godina.

Anja nije nastavila stopama njene porodice, upisala je Akademiju umetnosti u Beogradu, planira da nastavi da se bavi glumom.
Izvor: Blic

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.