Izvor: Scandal.rs, 20.Nov.2018, 01:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandru Mladenović napali zbog estetskih operacija, ona žestoko uzvratila!

Mlada srpska pevačica priznala je da je na sebi imala estetske korekcije, ali da to ne treba nikoga da se tiče. Grandova zvezda Aleksandra Mladenović odlučila je da stane na kraj zlim jezicima, koji joj svakodnevno šalju poruke na društvenim mrežama i vređaju njen fizički izgled. Vlasnica hita “Ljubav ili ludilo” priznaje da je uvećala The post Aleksandru Mladenović napali zbog estetskih operacija, ona žestoko uzvratila! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Moja usta, moje si*e: Aleksandru Mladenović napali zbog estetskih operacija, ona žestoko uzvratila!

Izvor: Press, 20.Nov.2018

Mlada srpska pevačica priznala je da je na sebi imala estetske korekcije, ali da to ne treba nikoga da se tiče. . Grandova zvezda Aleksandra Mladenović odlučila je da stane na...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.