Aleksandri Mladenović upućena SRCEPARAJUĆA poruka - Ćana joj pružila podršku na POSEBAN način

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 13:49

Aleksandri Mladenović upućena SRCEPARAJUĆA poruka - Ćana joj pružila podršku na POSEBAN način

Koleginice su pokazale koliko se poštuju!

Pevačica Aleksandra Mladenović prošla je kroz pravi pakao zbog bivšeg dečka kojeg je prijavila u policiji jer joj je pretio da će zbog nje izvršiti samoubistvo.

Povodom ovoga Mladenovićki su mnoge kolege pružile podrušku, a među njima je i Stanojka Mitrović Ćana.

Glasovna poruka je osvanula na internetu, a mnogi su oduševljeno Ćaninim stavom, pa su se u komentarima našle i Katarina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Živković, kao i Sara Reljić koja je napisala "to Ćano legeno".

A post shared by SJEBANO (@sjebano2)

- Ima toliko vremena i toliko dobrih momaka koji te zaslužuju, a ovo što je bilo zaboravi! Povratka nema, glavu gore. Neko tebe čeka, veruj u to i sigurno će se pojaviti. U svakoj vezi trebaju kompromisi, a ako nešto ne ide, odmah menjaj, precrtaj i idemo dalje. Menjaj sve dok se ne pojavi onaj koji ti odgovara - poručila je pevačica mlađoj koleginici.

Podsetimo, Aleksandra je u ponedeljak bivšeg dečka prijavila policiji za uznemiravanje nakon što joj je pretio samoubistvom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.