Aleksandra pobacala posteljinu! Tu je Car varao sa Majom i Milicom - Jako neprijatna situacija!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2023, 11:15

Aleksandra pobacala posteljinu! Tu je Car varao sa Majom i Milicom - Jako neprijatna situacija!

Bolna tema za Nikolićevu.

U okviru emisije "Pitanja gledalaca" jedno od pitanja koje je voditelj Darko Tanasijević pročitao bilo je za Aleksandru Nikolić.

- Kakav je osećaj imati intimne odnose sa Carem u posteljini u kojoj je bio intiman sa Milicom i Majom - pročitao je Darko.

- Fenomenalan je, ali ja sam bacila tu posteljinu - rekla je Aleks.

- Ja sam odvratan, i nek me razapnu - dodao je Car.

- Ja sam posteljinu bacila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a on je sada samo moj - rekla je Aleks.

- Ja najviše smetam sebi i najviše sebe krivim što sam sebi dozvolila neke stvari, sama se sebi gadim - dodala je Milica.

- Isti onakav osećaj kakav je bio i Maji u posteljini koju je Aleks poslala majka. Oni se svi vrte u krug. Za mene je ovo grupica od četiri člana, a samo zavisi kada će to da se smeni - rekla je Sanja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.