Aleksandra nakon napuštanja imanja: Filip je pravi rijaliti igrač! Saška i Goga su mirođije!

Izvor: Scandal.rs, 01.Mar.2016, 10:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra nakon napuštanja imanja: Filip je pravi rijaliti igrač! Saška i Goga su mirođije!

Aleksandra Blagojević napustila je sinoć imanje u Lisoviću. Ona je u kvizu znanja pobedila Dušicu Grabović, pa su joj duplirani glasovi, ali s obzirom da je nakon preseka imala 47 odsto glasova publike, morala je na napusti rijaliti.

Po izlasku, pevačica je otkrila šta o kome misli.

Milion glasova je bilo za mene, ne znam šta se desilo. Prosto sam znala da ću doći u civilizaciju”, rekla je Aleksandra samo što je stigla u studio. Ona tvrdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << da niko nije uspeo da je dotakne u rijalitju pa zato i nije ulazila u svađe.

Nisam bila povučena, bila sam to što jesam. Jedino što sam bila umorna jer sam pre ulaska imala dosta nastupa. Mislila sam da ću se odmoriti na “Farmi”, ali počeo je haos”, priča Aleksandra koja kaže kako je slabo jela na imanju jer je navikla na jaču hranu. Za ovih 14 dana najviše joj je nedostajala muzika i telefona a sa “Farme” će joj faliti ljudi sa kojima se zbližila. Prema njenom mišljenu mirođije u svakoj čorbi su dve farmerke, piše kurir.rs.

Saška i Goga su glavni akteri i meni se to dopada. One su prosto… i Filip on je ustvari broj jedan. On je rijaliti igrač. On se igra i zeza, briga ga za sve na svetu”.

Pevačica je primetila simpatije između Marije i Crnog i veruje da se na imanju ništa neće desiti među njima, ali zato postoji mogućnost kada izađu napolje.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.