Aleksandra je ipak ćerka od NJE! Karađorđevo šokantno svedočanstvo: Pred auditorijumom otkrio ISTINU (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Nov.2018, 16:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Aleksandra je ipak ćerka od NJE!" Karađorđevo šokantno svedočanstvo: Pred auditorijumom otkrio ISTINU (VIDEO)

Molim?!

Zadrugari su danas uživali u još jednom izdanju radija "Amnezija", a gost Baneta Čolaka i Bore Santane bio je novi zadrugar Karađorđe Subotić. On je govorio o odnosu sa svojom ćerkom Aleksandrom, svojim razlozima za ulazak u Belu kuću, kao i o svojoj veridbu sa majkom Mine Vrbaški, Ivanom.

Nakon NAJVEĆEG BLAMA ZADRUGE, uradio je OVO... Bora ISPROZIVAO Baneta: Lesi se vraća kući! (VIDEO)

- Moj motiv ulaska je da demantujem priče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koje kruže o meni i da pokažem svoje pravo lice i prave tradicionalne vrednosti.

On se osvenui i na nedavnu veridbu sa Ivanom Vrbaški na koju je Aleksandra burno reagovala, nakon čega je zahladnela odnose sa Minom.

"TREBA DA UĆUTI!" Slavica Ćukteraš progovorila o novoj pevačici KIJI KOCKAR! Neočekivan komentar - ZAČEPILA USTA!

- Povredila me je reakcija moje ćerke koja je trebalo da makar bude neutralna. Mene je upravo ova televizija zbližila sa mojom verenicom Ivanom. To je, sa jedne strane, normalna reakcija, većina dece je posesivna prema roditeljima. Aleksandra je ipak ćerka svoje majke. O Mini mogu da kažem sve u superlativu, ona je divna i zrela devojka - rekao je Karađorđe.

"Ona je meni poslala poruku..." Luna progovorila o TAJNAMA iz odnosa sa Teodorom, pa priznala KOLIKO PATI!

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći klikom na link OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.