Aleksandra dobila ZLATNU NARUKVICU! Šabanov sin se OTVORIO!

Izvor: Svet, 10.Jun.2020, 13:21

Aleksandra dobila ZLATNU NARUKVICU! Šabanov sin se OTVORIO!

Kako SVET piše u novom broju, pevačica Aleksandra Mladenović dobila je od udvarača za 26. rođendan narukvicu od belog zlata i ogroman buket cveća.
“NISI TI MENI LJUBAV ZA JEDAN DAN!” Mlada pevačica je 1. juna okupila je svoje najbliže na proslavi u jednom prestoničkom restoranu kada se pojavio kurir sa poklonom. Pevačica je bila oduševljena gestom, ali i porukom koja je koja glasi kao stih njene pesme “Nisi ti meni ljubav za jedan dan”. Kažu da celo veče >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije skidala osmeh sa lica, ali nije rekla od koga je poklon. Dan kasnije, za svoje kolege i prijatelje napravila veliku žurku na kojoj se sa stotinak zvanica veselilo do jutra.
PROČITAJTE JOŠ: Komšinica OTKRIVA: “Tijana Ajfon ovo nije ZASLUŽILA! Majka je uz NJU, a otac je se ODREKAO!”
PROČITAJTE JOŠ: Luna je preživela POKUŠAJ SILOVANJA?!? Tako se PONAŠA, tvrdi PSIHIJATAR!
PROČITAJTE JOŠ: Ana Sević KRILA TRUDNOĆU! Razlog je vrlo ČUDAN!
No, nakon ovog saznanja ostaje dilema da li je poklon bio od Mihajla Šaulića, ili se radi o nekom nepoznatom udvaraču. Kako su juče mediji objavili Aleksandra i sin Šabana Šaulića su započeli emotivnu vezu, ali se Mihajlo nije pojavio na proslavi njenog rođendana. To nam daje za pravo da pomislimo da je poklon bio upravo od njega.








View this post on Instagram















Happy birthday to me 🙈 26 🎈🎈🎉🎉🎉❤❤❤❤❤
A post shared by Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) on Jun 1, 2020 at 3:11pm PDT


Aleksandra i Mihajlo su se upoznali za vreme vanrednog stana i od tada uživaju u emotivnoj vezi.
U prilog tome ide i činjenica da se Mihajlo sa prijateljima provodio na Aleksandrinom prvom nastupu posle vanrednog stanja. Njihov sto nalazio se tik uz binu a prema rečima prisutnih Šabanov sin nije skidao oči sa svoje nove devojke.
SVETRAJKO RISTIĆ / SVET
The post Aleksandra dobila ZLATNU NARUKVICU! Šabanov sin se OTVORIO! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.