Aleksandra RASTRZANA: Ne bi mi bilo svejedno da vidim Dejana u kući, to je osoba koju sam VOLELA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Dec.2022, 09:50

Aleksandra RASTRZANA: "Ne bi mi bilo svejedno da vidim Dejana u kući, to je osoba koju sam VOLELA!"

Kad zodijak krene da rešeta, to je zeznuto - Aleksandra

Dejan Dragojević vratio je bivšoj devojci Aleksandri Nikolić stvari koje je ostavila kod njega.

S obzirom na to da je Aleksandra i dalje u rijalitiju, stvari su privremeno smeštene kod njene prijateljice.

- Obaveštena sam da je predao kartice i telefon mojoj najboljoj drugarici, kao i šifre od Instagrama i Jutjuba. Javljeno mi je to, to je nešto što me je brinulo. Nije zato što sam mislila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će da mi potrošiti pare i da će nešto da mi radi sa Instagramom, samo sam htela da se to preda Ireni. On više nema obavezu prema meni jer zvanično nismo zajedno - rekla je Aleks.

- Ne bi mi bilo svejedno da vidim sad Dejana u "Zadruzi", uradila sam šta sam uradila sa osobom sa kojom sam uradila. Tu bi bile svađe i rasprave, kad zodijak krene da rešeta, to je zeznuto. Ako dođe znam da se nećemo miriti, ali mi ne bi bilo svejedno, jer je to neko koga sam volela. Ja ne znam više šta pričam, sve tripujem da ću da se probudim sutra i da će sve biti isto - rekla je Nikolićeva.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.