Aleksandra Prijović za novi SCANDAL! otkriva porodične tajne: Mama ima dečka, a tata devojku!

Izvor: Svet, 31.Okt.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović za novi SCANDAL! otkriva porodične tajne: Mama ima dečka, a tata devojku!

Ekskluzivno, najnoviji broj najtiražnijeg tabloida SCANDAL! otkriva šokantnu istinu o roditeljima Aleksandre Prijović! Pevačica kaže da je morala da trči na dve strane kako bi bila i sa ocem i sa majkom! Taj period pamti kao najteži u životu.
“I mama ima dečka, i tata ima devojku, ali meni to ne smeta. Naravno da svako od njih ima svoj život, neće sigurno sami da budu. Svi mi treba da imamo svoje živote”, rekla je Aleksandra za SCANDAL!.
A >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << kako se slaže sa tatinom devojkom, maminim dečkom i zašto je moralada ide po kafanama pročitajte samo u najnovijem izdanju najtiražnijeg tabloida SCANDAL! A šta vas još očekuje u najnovijem broju, pogledajte OVDE!

frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.