Aleksandra Prijović za manje od 24 sata rasprodala 50 odsto kapaciteta za Arenu 2

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jul.2023, 18:08

Aleksandra Prijović za manje od 24 sata rasprodala 50 odsto kapaciteta za "Arenu 2"

Samo 24 sata nakon održane konferencije za medije na kojoj je najavila i drugi koncert u Štark Areni, za 30. septembar, Aleksandra Prijović je prodala više od 50 odsto puštenog kapaciteta najveće prestoničke dvorane.

Podsećamo da je u roku od samo sedam dana od objavljivanja datuma za koncert 29. septembra, planulo čak 70 odsto kapaciteta dvorane, što je do sada neviđeno postignuće.

Aleksandra Prijović je sa samo 27 godina, izgradila svoju karijeru kao jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od najtalentovanijih i najomiljenijih pevačica na Balkanu. Njen glas, energija i scenski nastup osvojili su srca publike širom regiona.

Ova dva koncerta će biti vrhunac njene dosadašnje karijere, početak velike solističke turneje "Od istoka do zapada" i dokaz da je postala prava ikona.

Ulaznice za "Arenu 2" su dostupne putem besplatne aplikacije eFinity, sajta efinity.rs, na blagajni Štark Arene i u TC Rajićeva (I sprat), kao i na svim prodajnim mestima Moj Kiosk, u preko 1.000 objekata širom Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Aleksandra Prijović za manje od 24 sata rasprodala 50 odsto kapaciteta za "Arenu 2"!

Izvor: 24sedam.rs, 04.Jul.2023

Pevačica je tek najavila drugi koncert u najvećoj beogradskoj Areni, a već je na putu da i njega rasproda

Nastavak na 24sedam.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.