Aleksandra Prijović  u trendingu: Duguješ mi dva života! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 01.Mar.2020, 16:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović u trendingu: Duguješ mi dva života! (VIDEO)

Aleksandra Prijović snimila je naslovnu numeru za novu, četvrtu, sezonu serije "Ubice mog oca". Pesma "Duguješ mi dva života" u trendingu!

Pesma nosi naziv "Duguješ mi dva života", a na YouTube je za manje od jednog dana dostigla brojku od milion pregleda. Numera se na pomenutoj platformi našla i u trendingu.

Aleksandra Prijović u novoj sezoni serije "Ubice mog oca" ima zapaženu ulogu.

"Bila sam oduševljena kad sam dobila poziv da glumim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << u seriji 'Ubice mog oca'. Pored toga što mi je velika čast da glumim sa našim čuvenim glumcima, moram priznati da mi je ovo bio i veliki izazov. Odlično sam se snašla, a o detaljima ne mogu da pričam još uvek. Jedva čekam da nova sezona počne sa emitovanjem", rekla je nedavno Aleksandra za "Blic".

Pevačica je trebalo da završi u krevetu s glumcem Branislavom Tomaševićem, ali je odbila,

"Kada sam videla da treba da snimim tu strasnu scenu rekla sam im 'ne mogu, ne mogu po cenu da izgubim ulogu'. Onda smo uradili nešto malo drugačije, ali ne smem da otkrivam pre premijere. Reći ću vam samo da glumim pevačicu na početku karijere, koja se zaljubi u pogrešnog čoveka", rekla je pevačica "Informeru".

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.