Aleksandra Prijović u kupaćem OBARA SA NOGU, a tek da vidite kako GORI njena majka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jul.2023, 17:58

Aleksandra Prijović u kupaćem OBARA SA NOGU, a tek da vidite kako GORI njena majka! (FOTO)

Krv nije voda!

Aleksandra Prijović nekoliko poslednjih nedelja ima velike razloge za slavlje, ali joj je, čini se, ipak bio potreban predah.

Pevačica je rešila da vreli, letnji dan provede na bazenu, pa smo tako svi mogli da pogledamo kako izgleda u kupaćem i da zaključimo da izgleda fenomenalno.

Ona je sa majkom objavila fotografiju na svom nalogu na Instagramu, a ni Borka ne zaostaje za ćerkom, s obzirom na to da i ona sjajno izgleda.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
Podsetimo, Aleksandra je pre nekoliko nedelja objavila novi album koji je već postao hit kod publike, a pored toga što je rasprodala beogradsku "Arenu" zakazanu za 29. septembar, ona je otkrila da će i narednog dana održati koncert na istom mestu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.