Aleksandra Prijović u drugom mesecu trudnoće!

Izvor: Tracara.com, 30.Jul.2018, 19:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović u drugom mesecu trudnoće!

Samo mesec dana nakon raskošnog venčanja, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović imaju još jednu divnu vest. Njihova mala porodica će uskoro postati bogatija za još jednog člana.  Kako saznaje Svet, pevačica i njen suprug čekaju bebu. Prijovićka je u drugom mesecu trudnoće, a poznati par već mesec dana zna da očekuju prinovu, ali su želeli da prodje izvesno vreme kako bi bili sigurni da je sve u najboljem redu, pa da tek onda obaveste fanove i javnost. Aleksandra i Filip, kao i cela porodica, su presrećni zbog lepih vesti. Divnom paru šaljemo najlepše čestitke.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAO DA NE ŽIVE U ISTOJ KUĆI Boba NEOBAVEŠTEN o trudnoći Aleksandre Prijović, a evo kako Brena komentariše SREĆNE VESTI

Izvor: Blic, 30.Jul.2018

Kako "Blic" saznaje, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović čekaju prvo dete, koje će na svet doći početkom sledeće godine, a Slobodan Boba Živojinović i njegova supruga, pevačica Lepa Brena dali su potpuno drugačije izjave povodom radosne informacije.

Nastavak na Blic...

Poznata folkerka očekuje prinovu

Izvor: Vesti-online.com, 31.Jul.2018, 18:31

Jedna od najpopularnijih pevačica “Granda“ Aleksandra Prijović i njen dečko Filip Živojinović čekaju bebu, saznaju mediji...U porodici Živojinović očekuje se prinova. Iako ni Aleksanda ni njen suprug, Filip Živojinović, nisu jedno vreme želeli da se oglašavaju povodom navoda o njenoj...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.