Aleksandra Prijović se požalila u otvorenom pismu: Predstavljena sam kao sponzoruša koja želi Filipove pare

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2016, 16:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović se požalila u otvorenom pismu: Predstavljena sam kao sponzoruša koja želi Filipove pare

Pevačica Aleksandra Prijović je rešila da se otvorenim pismom obrati predstavnicima medijima, ali i svojim fanovima. Ona je otvorila dušu i rekla šta je muči. Naime, pevačica je ogorčena što je pojedini mediji nazivaju sponzorušom koja želi samo novac od Filipa Živojinovića. Ona između ostalog piše:

“Od prvog dana su na svoju ruku krenuli da pišu o nama do te mere da smo se zgadili ljudima. Ja predstavljena kao sponzoruša koja želi pare od “pastorka” >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Lepe Brene, jer ni on ni ja nemamo posao, pomislio bi čovek. Imala sam sreće da me Bog pogledao i podario talenat za pevanje pa radim jako dobro i svaki vikend mi je zakazan 6 meseci unapred, zbog čega sam jako zahvalna i srećna! U ovih 6 meseci niko da spomene da Filip već godinama radi u jednoj od najvećih menadžerskih agencija na svetu u Los Angelesu”, deo je pisma koje je napisala Aleksandra, a ostatak pogledajte ispod.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.