Aleksandra Prijović se oglasila: Spekulacije o raskidu sa Ljubom su me povredile (video)

Izvor: Scandal.rs, 22.Dec.2015, 18:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović se oglasila: Spekulacije o raskidu sa Ljubom su me povredile (video)

Mnoge je iznenadilo to što su pre nekoliko dana pevačica Aleksandra Prijović i Ljubomir Perućica raskinuli vezu koja je trajala dve godine.

Vlasnica hita “Za nas kasno je” tvrdi u izjavi za “Pulsonline” da joj uopšte ne prija šta se sve spekuliše proteklih dana u medijima u vezi sa njihovim raskidom.

“Nisam očekivala da će naš raskid biti toliko medijski propraćen. Nikada nisam pravila skandale i tako ću nastaviti da se ponašam i u narednom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << periodu. Proteklih dana sam pročitala brojne spekulacije o našem raskidu koje me stvarno povređuju i prave se teorije koje nemaju veze sa istinom. Od mene ne očekujte da kažem bilo kakvu lošu reč o Ljubi, a verujem da i Ljuba isto slično razmišlja kao ja. Nas dvoje smo ostali u korektnim odnosima i to je sve što ću reći. Neću više tu temu komentarisati jer nema potrebe”, navela je Aleksandra.

Inače, popularna pevačica danas je premijerno predstavila duetsku numeru koji je snimila sa MC Stojanom koja nosi naziv “Šta bi”.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.