Aleksandra Prijović samo od pregleda zaradila ogromnu svotu novca!

Izvor: Svet plus, 11.Nov.2023, 11:55

Aleksandra Prijović samo od pregleda zaradila ogromnu svotu novca!

Pevačica Aleksandra Prijović mesecima puni novinske stupce, a sada je objavila da je samo od pregleda zaradila ogromnu svotu novca!

Dok se piše o Prijinim koncertima i stajlinzima, mnogi se pitaju koliko je zaradila od turneja i koliko će tek zaraditi.

Nagađanja su se kretala od pola miliona evra po jednom gradu, pa do 900.000 evra, Aleksandra se nije oglašavala, međutim sada je javno na svom Instagram profilu podelila informaciju da je njen album koji je izašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << sredinom ove godine, do sada pregledan 150.000.000 puta.

Jutjub kanal Aleksandre Prijović je monetizovan i pesme su pod njenim vlasništvom, ona je i od muzičke platforme zaradila ogromnu svotu novca.

Kako se može videti na internetu od milion pregleda na pomenutoj platformi izvođač može zaraditi 1.000 evra, što znači da je Aleksandra Prijović samo od jutjuba zaradila ogromnu svotu novca, odnosno  150.000 evra, piše Mondo.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.