Aleksandra Prijović priznala zbog čega je plakala na svom rođendanu

Izvor: Svet, 07.Okt.2016, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović priznala zbog čega je plakala na svom rođendanu

Aleksandra Prijović priznala je da se rasplakala na proslavi svog 21. rođendana, koji je nedavno proslavila na jednom prestoničkom splavu.
“Plakala sam na svom rođendanu od sreće što mi je cela porodica bila tu. To se retko dešava da smo svi na okupu”, otkrila je pevačica.
Ovo je posebno bio emotivan trenutak za Prijovićevu jer su joj roditelji razvedeni pa nema često priliku da okupi celu porodicu na jednom mestu.
Ona je ispričala i kako je počela >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << njena veza sa Filipom.
“Filip i ja smo jedne večeri slučajno izašli u isti klub i bili u istom društvu. Tu je počeo naš flert, a sledećeg dana mi je poslao poruku na Instagramu. Razmenili smo brojeve, počeli da se dopisujemo i tako je sve krenulo, ispričala je popularna pevačica, a kako je bilo na njenom rođendanu, pročitajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.