Aleksandra Prijović otkrila šokantne detalje! Nudili su joj novac za se*s!

Izvor: Svet plus, 22.Okt.2019, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović otkrila šokantne detalje! Nudili su joj novac za se*s!

O životu popularne pevačice Aleksandre Prijović već je mnogo toga poznato, međutim, ona je sada odlučila da otvori sve karte i otkrije do sada nepoznate detalje. Ona je priznala da se njena majka odrekla svega da bi Aleksandra sada bila ono što jeste. Takođe je otkrila i da je na sebi radila četiri estetske korekcije, a ne tri kao što se do sada nagađalo. Aleksandra Prijović otkrila šokantne detalje! Nudili su joj novac za se*s!

Aleksandra je takođe dodala da je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << veoma tužna kada su joj se roditelji razveli, a da joj je najteže palo kada je ostala bez deke, koji je nedavno preminuo.

"Definitivno najteži trenutak, to je bilo pre tri meseca." - rekla je Prijovićka kroz suze.

Na pitanje da li strahuje da će je njen suprug Filip Živojinović ostaviti, Prija je slagala, te je rekla da nema taj strah, a onda je priznala da ipak nije bila iskrena.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

ALEKSANDRA PRIJOVIĆ PROGOVORILA O KOCKI: Evo zašto je pevačica pila lekove za smirenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14

Iskreno o svemu...Popularna pevačica Aleksandra Prijović govorila je o svom privatnom životu...Iznela je detalje o braku sa Filipom Živojinovićem, o svojoj karijeri, kao i o kocki...Da li je istina da ste sami finansirali sve u svojoj karijeri i da se vaša majka svega odrekla da biste bili uspešna...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.