Aleksandra Prijović nastavlja da pomera granice popularnosti u Hrvatskoj!

Izvor: Svet plus, 21.Feb.2024, 11:38

Aleksandra Prijović nastavlja da pomera granice popularnosti u Hrvatskoj!

Pevačica Aleksandra Prijović nastavlja da pomera granice popularnosti u Hrvatskoj! Evo šta kaže gradonačelnik Splita na ovu temu!

Posle niza rasprodatih koncerata, Aleksandra Prijović je postala najtraženija regionalna pevačica.

Nakon što je održala pet uspešnih koncerata u Zagrebu i Osijeku, ona je nastavila sa nizom rasprodatih nastupa, uključujući i tri dvorane u Rijeci koje su bile popunjene u rekordnom roku za samo dva dana.

Sada je pitanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << o ovom fenomenu dobio i gradonačelnik Splita, Ivica Puljak, pa je izneo interesantne komentare o mogućem Aleksandrinom nastupu u ovom gradu.

Na pitanje da li bi Aleksandra Prijović mogla nastupiti u Splitu, Puljak je odgovorio potvrdno, ističući da bi podržao takav događaj:

"Da vas neko pita, ne znam je li bilo takvih zahteva, u Zadru vidim ne može, bi li u Splitu mogla nastupiti Aleksandra Prijović?" - upitao je voditelj emisije  "Nedeljom u dva", na  šta je Puljak odgovorio:

"Ja obično ne odlučujem o takvih stvarima, ali da me neko pita, da, zašto ne!"

Najnovije Google vesti.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.