Aleksandra Prijović i Filip ogranizovali gala žurku za sina!

Izvor: Svet plus, 07.Mar.2024, 10:31

Aleksandra Prijović i Filip ogranizovali gala žurku za sina!

Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović ogranizovali su gala žurku za sina Aleksandra, a povodom njegovog petog rođendana!

Sin muzičke zvezde Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića, juče je napunio pet godina, a ponosni roditelji organizovali su proslavu za pamćenje. Petogodišnji Aleksandar, koji je očigledno fan superheroja, dobio je gala žurku za pamćenje, na kojoj je bilo deset animatora maskiranih u superheroje. Rođendan je bio u znaku >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Spajdermena, koji je Akiju najomiljeniji.

Ponosna baka Zorica Nakić, na svom profilu podelila je fotografije sa proslave.

Rođendanu je prisustvovala i pevačica Marina Tadić, koja je takođe podelila delić atmosfere sa ove gala proslave.

Prija je pre proslave čestitala Aleksandru rođendan na društvenoj mreži Instagram. Aleksandra je uslikala sina u porodičnom domu kako drži nekoliko balona, od kojih je jedan bio u obliku broja pet, što su mu pripremili roditelji kao jedno od iznenađenja.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.