Aleksandra Prijović donela RISKANTNU ODLUKU u četvrtom mesecu trudnoće!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2018, 12:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Prijović donela RISKANTNU ODLUKU u četvrtom mesecu trudnoće!

Šokirala potezom!

Aco Pejović održaće u Areni 22. novembra veliki solistički koncert. Aleksandra Prijović prekida trudničko bolovnje na kratko, jer će biti gošća na koncertu svog kuma.

Pored Prijovićeve, na koncertu će nastupiti i Edita Aradinović sa kojom Pejović ima dva dueta.

- Aleksandra i Edita će biti moje jedine gošće na koncertu. Aleksandra će otpevati dve pesme, a onda će moći da se odmara i uživa u loži - rekao je Aco za "Alo!".
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Naime, mnogi su srećni što će na sceni videti ponovo Priju, i to ni manje ni više nego u blaženom stanju. Ipak, mnogi smatraju da je riskantno i da ne treba da se napreže dok je trudna, s obzirom da znaju kada Aleksandra izvodi pesme da je skroz predana, sve je profesionalno i ona je usmerena samo na nastup.

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandra__prijovic__official) on Jul 4, 2017 at 10:14am PDT

Poznati često deci daju ČUDNA IMENA, ali Skaj Vikler je APSOLUTNI POBEDNIK! A tek OVAJ pevač! Bizarno!

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.