Aleksandra Prijović: Radila sam estetske korekcije s merom

Izvor: Tracara.com, 01.Apr.2021, 22:57

Aleksandra Prijović: Radila sam estetske korekcije s merom

Pevačica Aleksandra Prijović odavno je priznala da je radila estetske zahvate i nema problem da govori o tome. Folkerka ističe da je pristalica korekcija, ali samo u granicama normale bez preterivanja. “Radila sam neke estetske korekcije. Pristalica sam toga, ali sve u meri. Ja sam uradila stvarno minimalno i popravila ono što mi se nije svidelo, čisto radi toga da se osećam lepše”, rekla je Aleksandra u emisiji “Grand news” i prokomentarisala zatezanje lica. “Svaka žena kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << pređe 40 godina stavlja botoks. Za sada nisam razmišljala o tome. Volela bih da što duže izdržim bez toga. Polako, imam tek 25 godina. Neću da razmišljam još o tome”, istakla je Prijović. „To je u opisu radnog mesta da izgledaš što lepše, da se trudiš. Svakoj ženi koja se bavi ovim poslom je to najbitnije. Sebi sam možda najlepša kada sam kod kuće u opuštenoj varijanti, iako volim da budem „ful“ sređena. Kao mlađa sam mislila da ću bolje izgledati kada se sredim, a sada mi Filip govori da sam lepša bez šminke. Meni često kažu oni koji me vide uživo da sam drugačija i lepša bez šminke,“ rekla je Aleksandra svojevremeno. The post Aleksandra Prijović: Radila sam estetske korekcije s merom appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

SVE PRIJINE OPERACIJE: Pevačica tvrdi da je sve u granicama NORMALE, a evo šta je promenila na sebi

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Apr.2021, 09:59

"Popravila sam ono što mi se nije svidelo.."..Aleksandra Prijović nikada nije imala problem da govori o svojim estetskim zahvatima...Popularna pevačica istakla je da je pristalica korekcija i ulepšavanja, ali samo ako je u granicama normale i pristojnosti...- Radila sam neke estetske korekcije....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.