Aleksandra Prijović RONILA SUZE na koncertu - Podelila POTRESNU priču: Majka je dobila OTKAZ, sve zbog mene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 09:32

Aleksandra Prijović RONILA SUZE na koncertu - Podelila POTRESNU priču: "Majka je dobila OTKAZ, sve zbog mene..."

Aleksandra Prijović sinoć je na koncertu u Zagrebu počela da plače dok je pričala o žrtvovanju njene porodice za uspešnu karijeru.

Muzička zvezda Aleksandra Prijović sinoć je održala treći koncert u Areni u Zagrebu, a na samom kraju pevačicu su preplavile emocije od sreće, te se rasplakala i publici ispričala jednu situaciju iz prošlosti.

- Majka je dobila otkaz i žrtvovala je sve svoje zbog mene i finansijski je bilo teško, a moja tetka je bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tu. Nikada neću zaboraviti kada je poslala novac da bih kupila haljinu za takmičenje - ispričala je Aleksandra.

Ove reči pogodile su njenu koleginicu Teu Tairović, koja je između ostalog bila i njen gost sinoć na koncertu i koja je ridala dok ju je slušala o gore pomenutoj situaciji.

Nakon ovih emotivnih reči i scene, Aleksandra Prijović nastavila je da peva, a u jednom trenutku izula je štikle i ostala bosa, a potom je skinula i beli sako koji je nosila.

Podsetimo, Aleksandra se sinoć presvukla nekoliko puta, a najviše pažnje privukla je skupocena kombinacija, koja je sve raspametila. Priji su se zatim na sceni pridružili prvo pevač MC Stojan, a potom i koleginica Tea Tairović.

Aleksandra u Zagrebu ima pet zakazanih koncerata, a publika je pokazala koliko je voli uz prelepu atmosferu.

Detaljnije pogledajte na video-klipu u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.