Aleksandra PRELOMILA, tik pred porođaj: Evo ČIJE PREZIME će nositi njena i Filipova ćerka

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Feb.2024, 15:53

Aleksandra PRELOMILA, tik pred porođaj: Evo ČIJE PREZIME će nositi njena i Filipova ćerka

Nikolićeva će uskoro po prvi put postati majka.

Aleksandra Nikolić će uskoro roditi svoje prvo dete, a sa ocem svoje ćerke, Filipom Carem, je raskinula nedavno. Aleksandra vrši poslednje pripreme za dolazak prinove, a kako mediji pišu, ne štedi ni kada je boravak u porodilištu u pitanju.

Kako su se Aleks i Car već nekoliko puta razilazili i mirili samo tokom njene trudnoće, mnoge je zanimalo čije će prezime nositi beba.

Kako piše "Alo!", dete >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će nositi očevo prezime, Car.

Inače, Filip se na ovu temu nedavno oglasio i otkrio da bi voleo da njihova ćerka nosi njegovo prezime, najviše zbog autentičnosti, ali se ne protivi tome da kada odraste, sama odluči čije prezime će nositi.

- Voleo bih da dete nosi moje prezime, to je negde i logično. A moje prezime je baš lepo i posebno, ali dobro, ako i ne dođe do toga, kada dete poraste, može i samo da odlučuje o tome. A može da ima i mamino i tatino prezime - rekao je Filip tada i dodao da mu je žao što beba neće odrastati sa oba roditelja, ali i da smatra da to neće mnogo uticati na odrastanje.

Podsetimo, Aleksandra će se poroditi za mesec dana.

- Aleks će se poroditi za četiri nedelje u Narodnom frontu. Porodiće je načelnik jednog od odeljenja te bolnice na čijoj je privatnoj klinici i vodila trudnoću. Planira prirodan porođaj, i još uvek razmatra da li će odabrati epidural budući da se ne plaši bola i da se nada da joj neće biti potreban - navodi izvor za "Alo!".

Srbija Danas/Alo/prenela N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.