Aleksandra Nikolić iznenada PRIMLJENA NA PRIVATNU KLINIKU! Pobednica Zadruge se oglasila IZ KREVETA

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Sep.2023, 16:02

Aleksandra Nikolić iznenada PRIMLJENA NA PRIVATNU KLINIKU! Pobednica Zadruge se oglasila IZ KREVETA

Zabrinula sve pratioce nakon strašnih vesti koje su se mogle čuti o njoj ovih dana!

U domaćim medijima se pojavila vest da je pobednica šeste sezone rijaliti programa "Zadruga", Aleksandra Nikolić, navodno primetila neku izraslinu na grudima i da je posetila doktora.

Upravo zbog ove informacije pobednica šeste sezone rijalitija "Zadruga", danas je zabrinula sve svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram.

Aleksandra je putem storija podelila svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sliku i označila da je posetila privatnu kliniku.

Mnogi su se uplašili da Nikolićeva ima neki zdravstveni problem zbog kojeg je morala da poseti kliniku, međutim, razlog je skroz drugačiji.

Naime, pobednica "Zadruge 6" otišla je na tretman lica, koji će joj pomoći da usavrši svoj izgled. Ona je sa klinike podelila još jednu fotografiju, na kojoj se vidi da preko lica ima masku, nakon čega je njena verna publika shvatila da je verovatno u pitanju samo higijenski tretman i briga u koži lica.

Podsećamo, pre samo par dana Dejan Dragojević je takođe napravio opštu pometnju oko Aleks na društvenim mrežama, kad je napisao da Nikolićeva i njen verenik, Filip Car, traže lekara koji će na crno da joj uradi abortus.

- TikTok jakuza. Pošto mi stižu snimci, pa eto da odgovorim. Slika je crna, jer on traži doktora na crno za abortus. Trebalo je da bude: "Tata, treba da častiš", ali ne doktora, nego ljude oko sebe. Opšti haos, ludilo, kaže pod nož. Posle ovoga ne komentarišem, jer možda ima životnu depresiju zbog budućnosti. Ako ne želite decu, koristite kondome. Dajem mu godinu dana zaštitu. A pošto mi je stiglo 200 poruka na koga mislim na prošlom storiju, stori je za "Krompirka zetka". Pošto s*re na TikToku u lajvu o meni da vi držao gledaoce, bolje da priča o svom životu i trudnoj "verenici" i o tome kako planiraju abortus, mislim da će ljude zanimati. Neka napravi anketu na TikTok-u Univerzum za abortus, lav da ostavi dete, tap tap, ruža - napisao je pobednik "Zadruge 5" na svojim Instagram storijima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ALEKSANDRA OBJAVILA FOTKU IZ BOLNIČKOG KREVETA Nikolićeva zabrinula sve, a ovo je PRAVI RAZLOG njenog odlaska na kliniku

Izvor: Blic, 07.Sep.2023

Aleksandra Nikolić, pobednica "Zadruge 6", zabrinula je fanove kada je na društvenoj mreži Instagram podelila fotografiju iz jedne klinike.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.