Aleksandra Mladenović POKLONILA Šabanovom sinu BUJNO POPRSJE! Šta kaže Ilda o njihovoj VEZI!

Izvor: Svet, 16.Jun.2020, 13:22

Aleksandra Mladenović POKLONILA Šabanovom sinu BUJNO POPRSJE! Šta kaže Ilda o njihovoj VEZI!

Aleksandra Mladenović pojavila se na rođendanskoj proslavi Mihajla Šaulića u jeku priča da su nedavno otpočeli ljubavnu vezu. Tim povodom za domaće medije istakla je kako mu želi sve najbolje, te da će mu otpevati omiljenu psemu kada se bude latila mikrofona.
ALEKSANDRA: “ZNAM JA ŠTA ON VOLI!” “Znam ja šta on voli, pripremili smo repertoar, zapevaću mu njegovu omiljenu pesmu. Nije moja”, rekla je ona sa osmehom na licu, odevena u crno od glave do pete, te bujnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << poprsjem u prvom planu.

“Poklon neka ostane mala tajna. Želim mu sve najlepše… Zna on šta mu ja želim”, dodala je nasmejana Mladenovićeva.
Među gostima na rođendanskoj proslavi Mihajla Šaulića bila je, naravno, i njegova sestra Ilda, koja se na ovaj dan posebno veselila. Između ostalog, pevačica je prilično misteriozno odreagovala na navodnu vezu njenog brata i Aleksandre Mladenović, o kojoj se već neko vreme non-stop polemiše u javnosti.
PROČITAJTE JOŠ: Novak Đoković DAO STAN Filipu Krajinoviću!
PROČITAJTE JOŠ: Vesna Zmijanac TRAŽI Snežanu Dakiću po Beogradu! RAZBIĆE je zbog Nikolije!
PROČITAJTE JOŠ: Mina NE DAJE NI DINARA majci! Ne vraća se kući, već BEŽI sa Mensurom! 
“Mihajlo je najbolji brat na svetu, blago nama što ga imamo, to mogu da kažem”, rekla je Ilda da bi potom, na sam početak pitanja o Aleksandri Mladenović, za koju se šuška da je u vezi sa Mihajlom, bila i te kako jasna.

“Šuška se, šuška… (smeh)” zapevala je ona, ne želeći da dalje komentariše te navode.
SVETATA IMAGES
The post Aleksandra Mladenović POKLONILA Šabanovom sinu BUJNO POPRSJE! Šta kaže Ilda o njihovoj VEZI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.