Aleksandra Mladenović PODGREJALA STRASTI sa Urošem!

Izvor: Svet, 24.Maj.2020, 13:16

Aleksandra Mladenović PODGREJALA STRASTI sa Urošem!

Kada je reč o Aleksandri Mladenović i Urošu Živkoviću, stara ljubav zaborava nema. Golupčiće smo dva dana zaredom uslikali zajedno.
VRATILI SE NA STARO! Prvo na jednom rođendanu gde su bili i te kako prisni, a zatim i na snimanju emisije. Nisu se odvajali jedno od drugog, a kada su u jednom momentu videli da ih paparaco magazina STAR slika, nisu se bunili i razdvajali, kao što su to radili nakon raskida.

Rekli bismo da su nakon nekog vremena opet podgrejali strasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i vratili se na staro. I neka ih… Što se nas tiče, navijamo za njihovu ljubav, em su mladi, em su slatki, em se bave istim poslom, pa će najbolje razumeti jedno drugo!

Možda odluče da snime i duet, pa sklope ljubav i posao, gde ćeš lepše!
PROČITAJTE JOŠ:  Kija Kockar POMAŽE Slavici Ćukteraš da NAĐE DEČKA!
PROČITAJTE JOŠ: STAR saznaje: Poznata starleta hoće da uništi brak Breni i Bobi!
PROČITAJTE JOŠ: Bekuta BRANI Mrki da viđa ŽENU! Izolacija pokazala ŠTA JE LJUBAV!
STARBOJAN VUKOVIĆ / STAR
The post Aleksandra Mladenović PODGREJALA STRASTI sa Urošem! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.