Aleksandra Mladenović BEŽALA od Isaka? Skandal na Žikinom rođendanu - pevač je primetio, reagovali njegovi drugovi

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Feb.2024, 13:44

Aleksandra Mladenović BEŽALA od Isaka? Skandal na Žikinom rođendanu - pevač je primetio, reagovali njegovi drugovi

Nisu se razišli u prijateljskim odnosima.

Pevačica Aleksandra Mladenović bila je u kratkoj vezi sa kolegom Isakom Šabanovićem. Međutim, nakon raskida nisu ostali u kontaktu i navodno se izbegavaju na javnim događajima.

Sinoć su bivši partneri prisustvovali na proslavi 60. rođendana Žike Jakšića, ali pevačica se potrudila da se ne sretnu.

- Aleksandra se na rođendanu pojavila u društvu svoje kume i koleginice Vanje Mijatović, a kada je ušla >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u salu doživela je šok. Ona uopšte nije znala da će tamo biti i Isak, sa kojim ne razgovara od raskida. Odmah je otišla na potpuno drugu stranu, kako se slučajno ne bi našli jedno drugom u blizini. I Isak je nju primetio, ali nije prišao da se pozdravi sa bivšom devojkom. Nekoliko njegovih drugova mu je reklo da ode i da joj se javi, ali on to nije želeo, jer kako im je rekao, "odmah bi počele da se prave neke priče, a on to ne želi" - ispričao je izvor sa lica mesta.

Podsetimo, Aleksandra i Isak raskinuli su posle samo četiri meseca zabavljanja, a pevačiva je nakon raskida izjavila da je Isak bio "njena najveća greška".

- Nema zle krvi među nama, stvarno. Prosto, ne želim nikakav kontakt sa njim. Od svih momaka sa kojim sam bila do sada, on je moja najveća greška. To slobodno mogu da kažem. Znam da će svi ovo sada preneti. On je moja najveća greška, zato što on zna o čemu ja pričam. Neće njega ovo što sam rekla sada iznenaditi. Nisam raspoložena da pričam o tom prethodnom iskustvu. Lično sam ja izgovorila da ne želim kontakt sa Isakom i stojim iza toga. Želim mu sve najbolje u životu, samo što dalje od mene. Ne želim da otvaram tu temu, verovatno shvatate da me je povredio, čim ovako govorim - zaključila je ranije Aleksandra za medije.

Srbija Danas/Kurir/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.