Aleksandra Gudelj zbog “LOTO-blama” promenila lični opis! (foto)

Izvor: Scandal.rs, 02.Avg.2015, 18:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Gudelj zbog “LOTO-blama” promenila lični opis! (foto)

I dalje se prepričava veliki LOTO skandal koji se desio pre nekoliko dana, u 59. izvlačenju, kada gledaoci nisu mogli rođenim očima da poveruju da ih je Državna lutrija Srbija prevarila i namestila brojeve.

Međutim, nove smešne situacije su se dogodile u 60. kolu, kada su svi ugledali voditeljku Aleksandru Gudelj, koja je odlučila da se privremeno distancira iz kluba crnokosih devojaka.

Aleksandra, koja je za par dana postala poznata širom planete, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << jer su svi svetski mediji brujali o ovom LOTO skandalu, a kako su je zapamtili po ovom nesrećnom događaju, ona je rešila da drastično promeni svoj izgled i po prvi put je ofarbala kosu u plavo.

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.