Aleksandra Gudelj: Najbolji trening je guranje dečjih kolica uzbrdo

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 20:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleksandra Gudelj: Najbolji trening je guranje dečjih kolica uzbrdo

U skladu sa svojim hedonističkim pristupom životu, voditeljka igre na sreću “Loto” Aleksandra Gudelj smatra da je za svaku ženu bitno da se potrudi oko svog izgleda, jer samo one koje su zadovoljne sobom mogu da zrače pozitivnom energijom i da prijaju okolini. Zato tridesetogodišnja brineta uvek sa velikom radošću ide u šoping, na masaže ili kozmetičke tretmane, a njen suprug Veljko joj sa svakog poslovnog putovanja donosi najlepše poklone i nepogrešivo zna šta će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << joj se najviše dopasti. Ponosna majka četvoroipogodišnjeg Milijana i petnaestomesečnog Damjana korigovala je svoj stil odevanja od kada je dobila sinove, pa sada retko nosi obuću sa visokim potpeticama, ali i dalje uglavnom bira ženstvene odevne kombinacije.
Atraktivna brineta, jedno od zaštitnih lica Prve televizije, osim u modi uživa i u svim drugim čarima koje život pruža. Svakodnevno okuplja svoju porodicu za punom trpezom koju sama priprema, dan uvek počinje ispijanjem jutarnje kafe sa suprugom, a u večernjim satima uz čašicu vina sumiraju protekli dan.
Održavate li vitku liniju redovnim treninzima?
“Ne baš, moj trening se sada svodi na guranje dečjih kolica. Kada krenem sa Damjanom u šetnju, pa još ako smo na uzbrdici, to je najbolji trening. Želela sam da počnem redovno da vežbam, ali sam posle nekoliko nedelja odustala. Imam preče obaveze i to bih mogla sebi da priuštim samo ako bi nekome prepustila čuvanje dece, što ja ne želim.”
Volite li da primate komplimente na račun izgleda?
“Naravno, to svakome znači, naročito ženama. Mada, uvek se zbunim i pocrvenim, ali moram da priznam da mi prijaju.”
Kompletan intervju pročitajte OVDE.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Aleksandra Gudelj: Najbolji trening je guranje dečjih kolica uzbrdo

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

U skladu sa svojim hedonističkim pristupom životu, voditeljka igre na sreću “Loto” Aleksandra Gudelj smatra da je za svaku ženu bitno da se potrudi oko svog izgleda, jer samo one koje su zadovoljne sobom mogu da zrače pozitivnom energijom i da prijaju okolini. Zato tridesetogodišnja brineta...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.