Aleks pokazala stomak, već je ušla u SEDMI MESEC - promena je više nego očigledna, Nikolićeva BLISTA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2024, 11:18

Aleks pokazala stomak, već je ušla u SEDMI MESEC - promena je više nego očigledna, Nikolićeva BLISTA

Željno iščekuje dan kada će upoznati svoju ćerku.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić već je ušla u sedmi mesec trudnoće, a uskoro će roditi ćerku Filipu Caru sa kojim se u međuvremenu rastala.

- Mi smo u korektnim odnosima, nema tu zle krvi. Nismo više zajedno, ja sam ovde. On i ja ćemo dobiti bebu i vezani smo do kraja života, hteli - ne hteli - izjavila je Aleksandra.

Aleks se povukla iz medija kako bi u miru iznela trudnoću, a svo slobodno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << vreme provodi sa porodicom i prijateljima. Nikolićeva se posvetila i sebi, kao i promeni svog izgleda, pa je dugu plavu kosu ofarbala u tamno braon i ošišala šiške, te ovom promenom oduševila fanove koji smatraju da joj tamna kosa mnogo bolje stoji od svetle.

Aleks je sada pokazala i trudnički stomačić, sa osmehom pozirajući ispred velike praznične jelke.

- Srećni Božićni i novogodišnji praznici od nas dve - napisala je ona pored slike.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/društvene mreže

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.