Aleks objavila IME iz produkcije - navodno je TAJNO slala mamine poruke Davidu! Bilja BESNA otkrila tajnu o ZLATU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jun.2019, 03:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Aleks objavila IME iz produkcije - navodno je TAJNO slala mamine poruke Davidu! Bilja BESNA otkrila tajnu o ZLATU

Sapunica se nastavlja...

Aleksandra Subotić optužila je večeras Davida Dragojevića da je u rijalitiju "Zadruga 2" primao poruke od majke Biljane Dragojević i to preko Gordane Džehverović koja ulazi na imanje u Šimanovcima da proveri higijenske uslove i stanje u kom se nalazi kuća uopšte.

Ona je ispričala kako ima saznanja da je mama Bilja pokušavala da stupi u kontakt sa mama Džehvom i da je preko nje slala poruke svom sinu.

– Jako je ružno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << što ovo radiš – bunio se David, a potom se pravdao da je sa Gocom dobar jer mu je ona draga osoba i da je ona uvek ozvučena i da mu nikada nije prenosila poruke.

Na Aleksandrine optužbe, ekspresno je reagovala Davidova mama koja je oplela po bivšoj snajki na Instagramu.

Ti si devojko totalna BUDALA!!! U zivotu nisam videla ni pokusala da stupim u kontakt sa izvesnom Gocom!!! Juuuu sram te bilo LAZLJIVICA JEDNA NIKADA NISMO NI SPOMINJALI GOCU KADA SI BILA NAPOLJU !!! FUJ ODVRATNA SI GADURO POKVARENA!! SAD SI MI SE SMUCILA DA MI SE POVRACA!!

A post shared by MILKA (@biljanadragojevic1967) on Jun 20, 2019 at 3:15pm PDT

– Ti si devojko totalna budala! U životu nisam videla ni pokušala da stupim u kontakt sa izvesnom Gocom! Juuu, sram te bilo lažljivice jedna. Nikada nismo ni spominjali ocu kada si bila napolju. Fuj, odvratna si gaduro pokvarena. Sad si mi se smučila da mi se povraća – poručila je Biljana na "Instagramu".

Davidova majka je nešto kasnije bila još i oštrija.

PSIHOPATO JEDNA OSTAVICE TE I NOVI DECKO KADA VIDI KOLIKO SI BOLESNA U GLAVI, LAZLJIVI OLOSU GOMILU LAZI SI IZJAVILA SRAM TE BILO JADNO TO TVOJE DETE SA TOBOM, KARAO TE BOJOVIC ZA ZLATNO PRSTENJE KOJE SI PRODALA PRE ULASKA O TOME NE PRICAS, A PRICAS O DAVIDU I TE KAKO ZNAS DA JE NORMALAN DECKO I NEMA VEZE SA PEDERLUKOM FUJ KOLIKO MI SE POVRACA KADA VIDIM TU TVOJU POKVARENU GLAVU. MICA DOBIJA INFORMACIJE SVAKI DAN OD BOJOVICA I PRENOSI TEBI GOVNARO. KARO TE BOJOVIC TRAZIO JE OD MICE DA TE ZASTITI ZATO TE ON VISE NE NAPADA!!! TO NE PRICAS??!!

A post shared by MILKA (@biljanadragojevic1967) on Jun 20, 2019 at 3:58pm PDT

– Psihopato jedna, ostaviće te i novi dečko kada vidi koliko si bolesna u glavi. Lažljivi ološu! Gomilu laži si izjavila, sram te bilo, jadno to tvoje dete s tobom. K*rao te Bojović za zlatno prstenje koje si prodala pre ulaska. O tome ne pričaš, a pričaš o Davidu. I te kako znaš da je normalan dečko i nema veze sa p**erlukom. Fuj, koliko mi se povraća kada vidim tvoju pokvarenu glavu. Mića dobija informacije svaki dan od Bojovića i prenosi tebi g*vnaro. K*rao te Bojović, tražio je od Miće da te zaštiti, zato te on više ne napada. To ne pričaš? - navela je Biljana.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.