Aleks je možda TRUDNA, a sad OSVANULA VEST da je SPAVALA sa Davidom? Kad Dejan ovo vidi, POLUDEĆE

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Mar.2022, 22:11

Aleks je možda TRUDNA, a sad OSVANULA VEST da je SPAVALA sa Davidom? Kad Dejan ovo vidi, POLUDEĆE

Besan je!

Juče u toku dana Aleksandra Nikolić se poverila svom cimeru Stefanu Krstoviću Krletu da misli da je u drugom stanju. I svom momku Dejanu Dragojeviću Aleks je rekla da je u posebnom stanju i da je boli stomak.

Tim povodom se za medije oglasila i Aleksandrina sestra:

- Ako postoji mogućnost da je trudna, mi kao njena porodica smo tu i njena najveća podrška i svakako da bismo se tome radovali - rekla je Jelena.

Međutim, pojedini mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su objavili vest i da je Dejanov brat, David Dragojević bio navodno intiman sa Aleksandrom, što je razbesnelo Dragojevića, koji se odmah oglasio na svom Instagramu:

- Bolesna, odvratna laž - napisao je David.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.