Aleks Nikolić PRINUĐENA da radi OVO - Samo dva mesca pred POROĐAJ, a Cara NEMA ni u priči

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Feb.2024, 14:01

Aleks Nikolić PRINUĐENA da radi OVO - Samo dva mesca pred POROĐAJ, a Cara NEMA ni u priči

Ona je bila otvorena o svojim planovima za budućnost.

Pobednica "Zadruge 6" Aleksandra Nikolić završila je nedavno kurs za nadogradnju kose, a iako je tvrdila da salon planira da otvori tek nakon što se porodi i dete joj malo poraste, ona je navodno već počela da radi.

Kako navodi Svet, iako joj je do porođaja ostalo svega dva meseca, ona je morala da zavrne rukave i obezbedi sve što je za bebu neophodno, pošto od Filipa Cara nema vajde. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Drage moje, od sada možete zakazivati nadogradnju prave ruske kose kod mene i moje koleginice koja radi nadogradnju kose više od 20 godina. I same znate koliko sam dugo nosila nadogradnju, apsolutno znam šta svaka žena želi od ekstenzija - napisala je Aleks na Instagramu, te otkrila da će raditi kod koleginice u salonu, a posle porodiljskog planira da i sama postane gazdarica:

- Otvaram salon čim se porodim i kada beba malo poraste. Postajem gazdarica! Ulažem svoj novac u posao, niko mi ne pomaže. U salonu planiram da zaposlim radnike, jer ne mogu sama da radim. Upisala sam kurs i učim da radim nadogradnju kose. Imam završenu frizersku školu, odlučila sam da se usavršavam i radim na sebi. Pronašla sam sebe u frizeraju i to je nešto što me ispunjava.

Po svemu sudeći u njenom životu u budućnosti koju planira, kao i u poslu neće biti Filipa Cara.

Nikolićka je istakla da joj ništa ne pada teško iako je u sedmom mesecu trudnoće:

- Ono što znam da će mi doneti dobro nikada mi ne pada teško. Kada se umorim, edukatorka mi dozvoli da sednem, donese mi kafu, vodu i sve što je neophodno da se dobro osećam. U sedmom sam mesecu trudnoće, dobro sam, ali imam mučnine, što znači da će bebac imati kosu. Na edukaciji ostanem po ceo dan i vežbam. Esteta sam. Postoje lutke na kojima radim, a dolaze i mušterije, pa gledam. Počela sam da dovodim i svoje modele, ovih dana planiram da uradim nadogradnju svojoj sestri. Dobro se snalazim i kažu mi da sam izuzetno vešta.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.