Aleks Nikolić OBAVESTILA PRATIOCE: Začešljala kosu, stavila naočare i KRENULA - Buduća mama vrca od sreće

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 22:59

Aleks Nikolić OBAVESTILA PRATIOCE: Začešljala kosu, stavila naočare i KRENULA - Buduća mama vrca od sreće

Kao i svaka trudnica, zrači.

Pobednica rijaliti programa "Zadruga 6", Aleksandra Nikolić ušla je u deveti mesec trudnoće.

Aleks će uskoro na svet doneti svoje prvo dete, a poznato je da je u pitanju devojčica. Sada je na svom Instagram profilu podelila fotografiju na kojoj blista i kojom je "obavestila" pratioce da blista više nego ikada.

Aleks se danas oglasila putem Instagrama, kada je objavila fotografiju i pokazala kako izgleda malo pred porođaj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Raskošna crna kosa, "opasne" naočare i sočne našminkane usne, bile su njen odabir za današnji dan, te je krenula da ga iskoristi, što bi se reklo "Carpe diem".

Podsetimo, prethodnih dana se pisalo o tome da je Aleksandra primljena u bolnicu i da se sprema za carski rez. Ipak, ona se oglasila i poručila tada:

- Apsolutno nije istina da mi je hitno zakazan carski rez, sve je u najboljem redu! - napisala je Aleksandra i u ovako važnom momentu sve je zamolila za sledeće:

- Jedino što želim trenutno je mir ako je ikako moguće - navela je bivša zadrugarka u priči na Instagramu.

Srbija Danas/Društvene mreže/Preneo:A.R.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.