Alarmantno stanje: Doktor Editi zakazao hitnu operaciju, svi nastupi otkazani

Izvor: Tracara.com, 14.Dec.2017, 03:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alarmantno stanje: Doktor Editi zakazao hitnu operaciju, svi nastupi otkazani

Popularna pevačica Edita Aradinović primorana je da napravi pauzu u radu zbog  polipa na glasnim žicama, zbog čega hitno mora da ide na operaciju. “Edita je u poslednjih nekoliko nedelja osećala da nešto nije u redu sa njenim grlom. Kako ima previše obaveza u vezi sa snimanjem humanitornog šou programa Tvoje lice zvuči poznato, probleme koje je osećala stavljala je na stranu, jer je veliki profesionalac i želela je da sve ispadne kako treba, makar i na njenu štetu. Poslednji nastup >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << odradila je bukvalno na mišiće, jer joj uopšte nije bilo dobro. Čak je primila i injekciju kako bi mogla da izdrži’’, rekao je izvor blizak pevačici, pa dodao: “Lekar joj je saopštio da je situacija alarmantna i da su polipi izuzetno veliki, te da će morati hitno da ih operiše kako bi sačuvala glasne žice. On joj je predložio da otkaže sve nastupe i da miruje kako se situacija ne bi dodatno pogoršala’’, kaže izvor za Alo. Ova vest je jako pogodila Editu, naročito zbog toga što je imala velike planove nakon takmičenja u Tvoje lice zvuči poznato. Edita je već razgovarala sa koleginicama koji su imale sličan problem kako bi se sa njima posavetovala i odabrala najboljeg hirurga. Izvor dodaje i da, uprkos savetima lekara, Edita neće otkazati finalni nastup u TLZP, jer želi da dokaže da je profesionalac i šou provede do kraja kao što je i planirano. (Visited 1,017 time, 176 visit today)

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTRESENA I U STRAHU Naša pevačica mora na HITNU operaciju

Izvor: Blic, 14.Dec.2017

Jedna od naših popularnijih mladih pevačica nije se ni nadala da će morati da napravi pauzu sa nastupima i svoju karijeru stavi po strani i to zbog zdravstvenih problema. Edita Aradinović mora hitno na operaciju...To su joj saopštili doktori koji su ustanovili da su problemi sa njenim polipima na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.