Ako ste planirali seks sa Raselom Brendom…

Izvor: Poznati.info, 11.Feb.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako ste planirali seks sa Raselom Brendom…

Biće to sasvim bezbedno iskustvo, uverava vas on u emisiji Hauarda Sterna.

Najpoznatiji američki radio voditelj i poznati britanski komičar “ukrstili su rogove” u emisiji, a tema je bila kontracepcija. Zapravo, tema je bio Brendov odnos sa bivšom ženom Keti Peri i raznim devojkama, ali je sve zamalo preraslo u svađu pošto je Stern insistirao da Brend ne nosi kondome?!

“Pričao sam sa Hauardom o svemu i svačemu, ali je on uporno vraćao temu na kondome i >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << ubeđivao me kako ih ja ‘sigurno ne koristim’. Evo, da potvrdim još jednom iako sam kod njega potvrdio sto puta – koristim kondome”, rekao je Brend, koji je bio iznenađen “napadom” kod Sterna.

Brend, inače bivši zavisnik od droge i seksa, našalio se da je već pomislio da će Sternu morati “da dokaže na primeru” da upražnjava bezbedne odnose.

“Ne znam zašto je bio tako opsednut tom temom, zvučalo je kao da je baš dugo razmišljao o meni i kondomima”, rekao je Brend.

Komičar je, u svom fazonu, preporučio svim fanovima da “uvek nose kondom, čak i kada nemaju seks”.

“Bolje ga vi stavite svakog jutra kad ustanete, pa ako se ukaže prilika za nešto, spremni ste. Bezbednost na prvom mestu”, rekao je Brend.

(MONDO, foto Guliver/Getty images)

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.