Ako je istina ono što mi je Janjuš rekao... ZOLA bacio Aneli u rebus jednom rečenicom, pa pokušao da se opravda

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2023, 18:56

"Ako je istina ono što mi je Janjuš rekao..." ZOLA bacio Aneli u rebus jednom rečenicom, pa pokušao da se opravda

Odmah po ulasku uneo haos.

"Ako je istina ono što mi je Janjuš rekao..." - Lazar Čolić Zola jednom rečenicom bacio je u rebus Aneli Ahmić.

Tokom ovog podneva "Elita", to jest njeni ukućani,  biraju tri najpodlije osobe na imanju, a to radi i publika kraj malih ekrana.

- U nekim situacijama sam vas pratio, otprilike znam ko je kakav iako vas ne poznajem. Niko me neće naložiti da kažem neko ime da ne bih ispao p*čka. Na primer, Jovana pevačica >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je na prvom mestu, a Bebicina Teodora je na drugom mestu. Sramno mi je da neko izjavi da bi iz inata Miljani muvala mene. Jako je podmuklo. Treća osoba je Žana, ovo što priča sad, ona to ne misli - kazao je Zola.

- Sad lažeš, ozbiljno izmišljaš - kazala je Žana.

- Ako je istina ono što mi je Janjuš rekao, neka Aneli bude treće mesto - kazao je Zola.

- Adam Đogani je došao ovde s jednom pričom, a voditeljka je rekla da si nešto sasvim drugačije pričao u vezi Milice. Na drugom mestu je Jovana pevačica, jer je govorila Zoli da nema dečka, odnosno mu se nabacivala - kazala je Slađa.

- Nisam mu rekla da jesam, a ni da nisam u vezi. Janjuš je taj koji je Zoli rekao da imam dečka, jer sam se ugojila par kilograma. Treća osoba je Predsednik - dodala je Jovana Cvijanović.

- Zola, ako smo nas dvoje dobri, ne moraš da znosiš one stvari u vezi Aneli i Jovane - kazao je Janjuš.

- Aneli, rekao sam da si podmukla, jer mi se Janjuš danas žalio da nisi htela da mu se odazoveš, kad te je dozivao. Što se tiče Jovane, Janjuš je s njom pričao u vezi mene, jer me je slagala - rekao je Zola.

Nastavak pogledajte detaljnije na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.