Ako imate osetljivu kožu, pronašli smo idelan tretman za vas

Izvor: Svet, 28.Jan.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako imate osetljivu kožu, pronašli smo idelan tretman za vas

Da bi odgovorili svim potrebama osetljive kože, mnoge kozmetičke kuće su stvorile široku paletu visokotolerantnih proizvoda.
Guliver/thinkstock Tretman za osetljivu kožu treba da odgovara svim potrebama ovakve kože.
Neohodno je u sklopu nege koristiti relaksirajući ritual, drenažnu masažu i masku sa efektom hlađenja koja će opustiti celo telo i duh i obezbediti komfor i zaštitu. Ova nega treba da sadrži i kriogensku masažu sa korišćenjem kriogenskih kugli.
Pročitajte >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << i…Beauty blogerka pokazala nam je kako da mitiserima kažemo zbogom! I lako je!
Tehnika povećava efekat hlađenja da bi se umirila iritirana koža i osećaj grejanja.
Da bi odgovorili svim potrebama osetljive kože, mnoge kozmetičke kuće su stvorile široku paletu visokotolerantnih proizvoda koji sadrže koncentrat zelene alge i (Sandy Immortelle) aromatičnu vodu, u sastavu kompleksa za umirivanje sa dokazanom efikasnošću.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.