Ako imate neizdrž: Marčelo objavio Napet šou - zagrevanje!

Izvor: Prva.rs, 12.Sep.2014, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ako imate neizdrž: Marčelo objavio "Napet šou - zagrevanje"!

,,Napet šou: zagrevanje” čine pesme kojima je album najavljivan: „Čep“, „Laž“, „Pegla“, „20.000“, zatim ,,Kostim”, idejni i zvučni  pokretač novog albuma, ali i numera koju publika do sada nije bila u prilici da čuje - ,,Komplikovani”!
,,Komplikovani" su poslednje što puštamo kao najavu knjigoalbuma i odlučili smo da za kraj donesemo nešto sasvim drugačije od pretpostavljenog štimunga albuma.
,,Napet šou" jeste mračan, to bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << moglo reći i za sve prethodne (hm, i buduće) albume, ali svaki od njih sadržao je i poneku pesmu kojom se takva atmosfera nakratko razbije. Jer, ako bi čitava ploča pripadala angažovanom stvaralaštvu, ne bi mogla da diše - uvek je potrebno da se vidi kako iza svega stoji osoba, a ne android programiran samo da detektuje društvene probleme”, kaže Marčelo.
U produkciji ,,Korak filma” snimljen je i spot za pesmu ,,Komplikovani" koji je premijerno prikazan u ponedeljak, a koji je na Marčelovom zvaničnom Jutjub kanalu do sada videlo više od 20 000 ljudi!
Podsećamo da će ,,Napet šou“ zvanično biti objavljen prvog oktobra u izdanju „Lagune“ kao knjigoalbum - knjiga sa diskom. Osim tekstova svih pesama, sadržaće i fotografije rada na albumu i knjizi, kao i autorske tekstove koji šire sliku o pesmama i diskutuju teme ,,Napetog šoua". 
Pored Marka Šelića, autori tekstova u knjizi su i reditelj Kokan Mladenović, pisci David Albahari, Mihajlo Pantić i Pavle Zelić, aforističar Dalibor Đorđević, rok enciklopedija Petar Janjatović, kolumnista Draža Petrović, mirovni radnik Milan Colić, psiholog i psihoterapeut Vladan Beara i koordinatorka organizacije ASTRA Elena Krsmanović. 

Evo i pesme "Komplikovani":

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.