Ako OVO objavite, bolnice će biti pune HITNIH SLUČAJEVA Gaga se hitno OGLASILA nakon koncerata u Areni

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 08:10

"Ako OVO objavite, bolnice će biti pune HITNIH SLUČAJEVA" Gaga se hitno OGLASILA nakon koncerata u Areni

Sve je u javnosti pogrešno protumačeno, te ukazujemo na grešku koju smo od mnogih fanova lično čuli.

Kraljica Balkana, Dragana Mirković, nakon prvog spektakularnog koncerta u Štark Areni, održala je i drugi koncert humanitarnog karaktera, na kome je oborila sve lične i regionalne rekorde.

Pevačica je imala spektakl kakav se nije video nikada do sada na našim prostorima. Na drugom koncertu u najvećoj dvorani na Balkanu, regionalna folk zvezda uspela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da nadmaši samu sebe, sa nastupom koji je trajao preko četiri i po sata! Prethodni rekord držala je takođe Dragana kada je na proslavi tri decenije karijere pevala 4 sata i 15 minuta.

Konkretnije, iz Draganinog tima su potvrdili da je drugi koncert trajao čak 4 sata i 45 minuta, nakon čega je Gaga održala i mini after u bekstejdžu. Kako je koncert bio najavljivan kao poslednji koncert u Štark Areni, mnogi su naporavili grešku i razumeli da je ovo bio Gagin poslednji koncert. Pored toga, pevačica se i na samom početku koncerta obratila rečima koje su stvorile dodatnu konfuziju.

Mili moji, hvala vam za svu podršku i snagu koju mi dajete tokom ove četiri decenije moje karijere. S vama je sve uvek bilo lakše i hvala vam što večeras sa mnom slavite veliki jubilej i što ste sa mnom tu. Ovaj koncert ući će u istoriju kada govorimo o mojim koncertnim aktivnostima jer će biti svakako moj poslednji koncert u beogradskoj Areni koji ću održati - istakla je Dragana na početku drugog koncerta, koji je, kao i prethodni, protekao u sjajnoj atmosferi.

Kako bismo demistifikovali čitavu ovu zabunu koja je nakon druge Arene uzela maha, prenosimo reči koje smo čuli od same pevačice.

- Posle ovih koncerata imaćemo prilično veliku turneju, mislim da je nekih četrdesetak gradova za sada u pitanju. Računam na to da ćemo dosta kuća sagraditi i jako se radujem tome, budi mi iskrene i duboke emocije ta pomisao. Kada je izašao Aleksandar Njegovan i rekao sve vezano za našu veliku akciju, meni je srce tako brzo tuklo! Toliko imam očekivanja od svega toga, da ja to moram da ispunim! Ako sam rekla da će večeras biti moj najduži koncert, to sam uradila, a uradiću i ovo. Verujem u organizaciju "Srbi za Srbe", verujem u sebe i svoju publiku, verujem u dobre ljude. Ispred svega u brend "Vodavoda" koji se prvi priključio akciji i stavio moj logo i naznaku o turneji humanosti na ambalažu. Stavrno asm počastvovana. Verujem u ljude i znam da ćemo uraditi fantastične stvari. To je ono što svakog čoveka ispunjava i čini srećnim - počela je Dragana.

- Ja se ovim koncertom nisam oprostila od muzike i publike! Ne daj bože, ako to budete objavili, biće puna bolnica hitnih slučajeva! Ja sam se trudila da im objasnim o čemu se radi. Naravno da još neću prestati da se bavim muzikom, zato što to toliko volim! Kada vidim svoju publiku ispred sebe, ja doživim nirvanu - sve mi bude lepo! Kada sam rekla "poslednja arena", onda mislim na jednu izuzetno ozbiljnu, tešku i skupu organizaciju. Ne samo organizatore, nego i mene mnogo košta! Kada sam to shvatila, naravno, bio je red da ispunim očekivanja publike i obeležim 40 godina, veliki jubilej, na pravi način, nebitno koliko to košta... ali posle kada sam razmislila, shvatila sam da sam mogla i to da dam da napravimo nekome kuću! Onda sam sebi rekla: "ne, više neću to raditi". I dalje ću se družiti s publikom, postoje lakši načini, postoje jeftiniji načini. Jeftiniji u smislu da ima mnogo pametnijih načina da se taj novac potroši ili da nekome poklonim i usrećim nekoga, zato sam rekla da je ovo moja poslednja arena - zaključila je Dragana nakon drugog koncerta pred kamerama portala Srbija Danas.

Detaljnije u prilogu ispod.

Srbija Danas/M.Đ.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.