Akaš iz “Obačene” odlepio za Srpkinjom!

Izvor: Prva.rs, 20.Dec.2014, 10:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Akaš iz “Obačene” odlepio za Srpkinjom!

Mrunal, poznatiji kao Akaš iz hit serije „Odbačena“, odlepio je za Srpkinjom koja je zbog posla boravila u Mumbaju.  
Upoznali su se u noćnom klubu, nakon čega je glumac učinio sve da dođe do nje.
Iako se manekenka vratila u Srbiju, našao je način da je iznenadi.
Preko njenih poslodavaca u Mumbaju uspeo je da dobije njenu fotografiju koju je postavio na zid sobe u kojoj najčešće snima seriju „Odbačena“, koja se emituje na Prvoj TV. >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs <<  
“Nisam mogla da verujem kada sam ugledala sebe u „Odbačenoj“, pa sam i na Jutjubu tražila snimak kako bih bila sigurna da sam dobro videla. Moja agencija iz Srbije je kontaktirala s mojim poslodavcima u Indiji, koji su potvrdili da je slika dospela u „Odbačenu“ zahvaljujući Mrunalu. Hvala mu na tome, ali to mu neće pomoći. U Indiju nisam išla da tražim muža, već da radim”, kaže  za „Blic“ Silvija, koja je u dugogodišnjoj vezi.
 O seriji "Odbačena" možete se obavestiti ovde

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.